Indulás: Tesco parkoló, Gyula
Felszálló helyek: Gyula, Békéscsaba (Bartók Béla út 42-44.), Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged

Bulgáriai nyaralás 2024
Sunny Beach (Napos Part)

Napos part a Fekete-tenger partján elterülő turistaparadicsom Bulgáriában. Burgasztól körülbelül 35 km-re északra fekszik Burgasz megyében, azon belül pedig Neszebár kistérségben. Nyolc kilométer hosszú, kék zászlós minősítésű strandja évről évre több százezer turistát csábít ide. Neszebár közvetlen közelsége még csábítóbbá teszi Napos partot.

A nagy szállodaválaszték, üzletek, éttermek teszik kellemessé nyaralását.

Egész nap egy kis vonat közlekedik, mellyel felfedezhetjük az egész partot, az esti órákban élénk éjszakai élet kezdődik.

A turistaparadicsom számos lehetőséget kínál a vízi sportok szerelmeseinek is.

Hotel Burgas Beach 4+*

Tengerre néző szobák felárasok. Igény szerint érkezéskor fizetendő 5€/fő/nap

Gyerekek 12.99 korig 2 Teljes árat fizető felnőttel a szállás ingyenes csak a szállítás díját fizetik: 85.000 Ft

 

A részvételi díjak személyenként értendők és tartalmazzák: utazási költséget autóbusszal, a szállás díját 5 éjszakára, All Inclusive ellátást, az 1.000 Ft. foglalási díjat, Idegen Forgalmi Adó,klima.

Napi takarítás, ágynemű csere 3 naponta.

A 2017-ben teljesen felújított Burgasz Beach szálloda színvonalas és felejthetetlen nyaralást kínál, közvetlenül gyönyörű homokdűnés tengerparton,
A 19 emeletes szállodában összesen 252 szoba és több lift található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, bárok, étterem és ingyenes WIFI.

A nagy, édes vizű úszómedencéknél csúszdák, napozóterasz, pool bár és pihenőrészleg áll a vendégek rendelkezésére. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

A szobákban : telefon, SAT-TV, széf, hűtőszekrény, légkondicionálás, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon.

Szobák: Standard és szuperior 2-3 ágyas tengerre , fél tengerre és dünékre  néző erkélyes  szobák  .

 

Ingyenes szolgáltatások: wifi hozzáférés a közösségi terekben és szobákban is, szálloda területén található medence, nap- és nyugágyak, napernyők.

 

All inclusive program

Reggeli: 07:30-tól-10:00-ig az étteremben (svédasztal).
Ebéd: tartalmazza a helyi bolgár italokat 12:00 h-tól 14:00 h-ig, (svédasztal)
Vacsora:tartalmazza a helyi bolgár italokat 18:00 h-tól 21:00 h-ig, (svédasztal).
2 alkalommal tematikus vacsora (bolgár és mediterrán est vagy hall és szakács estéje).

Bolgár italok:  rövid italok ,bor, sör,és alkoholmentes italok, kávé és tea a bároknál kapható ingyen –  bar “Mezzanine” és “Pool bar” (10:00 h-tól 24:00 h-ig) .

Apró sütemények bár “Mezzanine” 15:00 h-tól 18:00 h-ig .Szendvicsek és fagylalt ingyen kapható a “Pool bar”-nál

Medence, csúszdák ,napernyő és napágy használata ingyenes.

Szobák: Standard és szuperior 2-3 ágyas tengerre , fél tengerre és dünékre  néző erkélyes szobák.

Ingyenes szolgáltatások: wifi hozzáférés a közösségi terekben és szobákban is, szálloda területén található medence, nap- és nyugágyak, napernyők.

Bulgária

Bulgária a Fekete-tenger partján fekvő állam Délkelet-Európában. Európában a 15. legnagyobb ország. 2007. január 1. óta az Európai Unió tagja. Az utóbbi években Bulgária a legnépszerűbb turista paradicsom lett Kelet Európában. A hosszan elnyúló homokos tengerpartok, a több ezer éves látnivalók, a gyógyító hatású termálvizek, a finom ételek, valamint a bolgár nép vendégszeretete mind hozzájárult ahhoz, hogy a nyugat-európai turisták százezrei látogassák évente az egyre szépülő és gyors fejlődésnek indult országot.

 

Hivatalos nyelv: bolgár

Főváros: Szófia

Időeltolódás: + 1 óra

Pénznem: bolgár Léva (BGL), 1 Léva = 100 sztotinka. 1 BGN = kb. 195 HUF.

Pénzváltás: A tengerparti üdülőhelyeken a magán pénzváltók, teljesen legálisan, sokkal rosszabb árfolyamért válthatnak, ezért érdemes az árfolyamról tájékozódni, és inkább bankokban váltani. A tengerpartokon a bankjegykiadó automaták is megtalálhatók. A legtöbb szolgáltatónál lehetőség a nemzetközileg általában elfogadott bankkártyák használatára, valamint Bulgáriában megtalálhatóak az OTP automatái is.

Telefonhívás Magyarországra/Magyarországról: Magyarország a 0036, Bulgária a 00359 előhívószám tárcsázásával hívható.

Mobiltelefonok használata: A mobiltelefon hálózat kiépített, a tarifákról és feltételekről a hazai szolgáltatóknál érdeklődhetnek.

Bankkártyák: Az ismertebb hitelkártyákat (Visa, Mastercard) a magasabb kategóriájú szállodákban, éttermekben, üzletekben, éjszakai klubokban, autókölcsönzőkben elfogadják, minden egyéb helyen készpénz szükséges.

Bankok nyitvatartási ideje : A bankok hétfőtől péntekig 9.00 – 15.00 óráig tartanak nyitva.

Orvosi ellátás: A tartózkodás időtartamára betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás megkötése javasolt. Az Európai Egészségbiztosítási Kártyát sürgősségi esetekben elfogadják.

Egészségügyi előírások: Csapvíz az egész ország területén iható, de inkább az ásványvíz fogyasztása ajánlott. Védőoltás nem szükséges.

Fontos telefonszámok (előhívó nélkül hívhatók):Rendőrség: 166 ,Mentők: 150,Tűzoltók: 160

Általános segélyhívószám: 112

Közlekedés: Autó és robogó bérlési lehetőség egyes hotelek recepcióján általában van. Taxi kb. 4 Leva/kocsi/km.

Közbiztonság: Bulgária és Napos part is teljesen biztonságos. A városokban gyakran találkozhatunk rendőrökkel, mert megerősített rendőrség vigyáz a turistákra.

Vízum és tartózkodási szabályok: Vízum nem, csak érvényes útlevél vagy személy igazolvány szükséges 3 hónapos tartózkodás idejére.

Fakultatív programok

Bolgár Est
Esti program egy közeli bolgár faluban, tradicionális skanzen jellegű étteremben, ahol megismerkedhetünk a helyi táncokkal és szokásokkal, kézművességgel. Ajándékvásárlási és állatsimogatási lehetőséggel. A négy fogásos vacsorát gazdag, szórakoztató- és folklór­program teszi még élvezetesebbé a korlátlan borfogyasztásról nem is beszélve. A gyerekekre is gondoltak a rendezők, hiszen számukra rengeteg, vetélkedővel készülnek. Az estet az egyedülálló parázson táncolás bemutatása tetőzi.
Árak: 45 Leva – felnőtt , 23 Leva – gyerek. Euróban 23euró- felnőtt, gyerek l l ,5euró


AQUAPARK
Szállásunkhoz közel található két Aquapark. A feledhetetlen élményt garantálja a sokféle csúszda, melyet napi vagy félnapi jegy ellenében vehetők igénybe.
Árak: Egésznapos jegy : 38 Leva felnőtt, 19 Leva gyerekeknek 130 cm-ig, 90cm alatt mgyen. Félnapos jegy: 28 leva felnőtt,14 leva gyerekeknek 130cm.ig, 90cm alatt ingyen.


VÁRNA és DELFINÁRIUM
Egész napos kirándulás Várna városába. Bulgária második legnagyobb városa nevezetessége, a felnőtt közönség számára is érdekes Delfinárium kb. 50 perces műsorának megtekintése, majd szabadprogram a belvárosban.
Árak: 62 Leva – felnőtt, 31 Leva – gyerek. Euróban 32 euró – felnőtt – 16 euró gyerek

Útvonal

Rating not Found

Write a review:

  • Overall
  • Accommodation
  • Transport
  • Food
  • Destination
Please fill up all the Fields

Utazás

Érdeklődés